Om oss

2017 föddes mina tvillingar. Mina söner Aaron & Ivar som idag är 7 år. Med dem föddes också en kreativ lust att kreera deras egna kläder. Att sy i fina tyger som jag knappt visste fanns. Att dessutom sy i ekologiska tyger kändes bra och tryggt. Men med detta började en önskan och en dröm att växa fram, att designa mina egna tyger. Sedan ett par år tillbaka har jag dessutom börjat skapa mina egna pedagogiska sömnadsmönster.

Jag har en bakgrund som utbildad grafisk formgivare. Idag arbetar jag till vardags som User Experience Designer på ett internationellt IT-bolag. Men jag brinner fortfarande för känslan att vara kreativ fysiskt. Att kombinera dessa världar till en, är en fantastisk känsla.

Tygerna som trycks upp är alla GOTS-certifierade och därmed ekologiska och har ett tydligt krav kring kvalitét. Certifieringen ställer också krav på arbetsförhållanden och -villkor för alla inblandade i kedjan.

Jag hoppas att du hittar det som får igång din kreativitet!

/Sofie Walltén

Våra återförsäljare

Vi letar alltid efter nya återförsäljare för våra tyger och sömnadsmönster. Vill du bli återförsäljare, kontakta gärna mig på [email protected].

- Virkostickmaja i Huskvarna
- Vintage in my heart AB i Rydaholm
- Garn och tygverkstan i Visby
- Annas Design & Illustration i Nyköping